Klinča Sela slave Dan općine

Klinča Sela slave Dan općine

Klinča Sela uz blagdan Male Gospe slave Dan općine, koji će kulturno-zabavnim program biti obilježen tijekom današnjeg i sutrašnjeg dana. Tim povodom načelnik Miljenko Vučković i predsjednica Općinskog vijeća Gordana Juranko položili su vijenac i zapalili svijeće za sve hrvatske žrtve Drugog svjetskog rata i poraća te za sve poginule hrvatske branitelje u Domovinskom ratu.

-Svim mještanima naše općine čestitam Dan općine i pozivam ih sve da nam se večeras i sutra pridruže obilježavanju na Trgu dr. Franje Tuđmana gdje smo priredili prigodni program. Isto tako najzaslužnijim pojedincima uručit ćemo Javna priznanja kao znak potpore njihovom dosadašnjem, ali i budućem djelovanju- poručio je načelnik Miljenko Vuković.

Današnji program kreće u 19 sati uz folklor u organizaciji Zajednice hrvatskih kulturnoumjetničkih udruga Općine Klinča Sela s gostima iz Mađarske, dok u 21 počinje koncert i zabava uz Jasmina Stavrosa i Show band Havana. Sutra od 18,30 sati kreće program u organizaciji Zajednice hrvatskih kulturnoumjetničkih udruga Općine Klinča Sela s gostima, dok će večer završiti uz Grupu Rivers.