U Komunalno Klinča Sela stigao novi kamion

U Komunalno Klinča Sela stigao novi kamion

Nakon što je proljetos Komunalno Klinča Sela vozni park moderniziralo s novim traktorom sa svim priključcima, krajem godine je stigao i novi kamion. Time je nastavljeno sustavno ulaganje i podizanje standarda tvrtke, koje bi u konačnici trebalo rezultirati još boljim i kvalitetnijim obavljanjem poslova.

-Veseli nas što je nakon traktora sada kupljen kamion, koji će se prvenstveno koristiti za rad za Općinu prilikom navoza puteva, iskopa i slično. Vjerujem kako ćemo sada biti puno uspješniji i efikasniji u provođenju komunalnih akcija na našem području- kazao je načelnik Miljenko Vučković, prilikom primopredaje ključeva vozila direktoru Marku Bilobrku, koji nas je upoznao s brojnim aktivnostima koje su izvedene od strane djelatnika Komunalno Klinča Sela tijekom 2022.

-Izvršili smo poslove rješavanje oborinske odvodnje centralnog dijela naselja Klinča Sela, kao i radove zacjevljenja u naseljima Klinča Sela i Gornja Zdenčina. Osim toga, nastavili smo s asfaltiranjem nerazvrstanih općinskih cesta te iskopima cestovnih odvodnih kanala na nerazvrstanim cestama. Ono što nas svako veseli je završetak izgradnje glavnog odvodnog kolektora, a naši su radnici izvršili i radove postavljanja nove ograde na groblju u Klinča Selu- ispričao nam je direktor Bilobrk.