U tijeku prijave za šestu biciklijadu “Put bijele rode”

U tijeku prijave za šestu biciklijadu “Put bijele rode”

Turistička zajednica općine Pisarovina, JU Zeleni prsten Zagrebačke županije, Udruga Zdenčina 1562, uz tehničku podršku BK SLJEME, organiziraju 6. biciklijadu “Put bijele rode” koja će se održati u nedjelju, 18. rujna u 14 sati. Polazak biciklista bit će ispred Društvenog centra Zdenčina (Trg Stjepana Radića 1, Donja Zdenčina), a ruta u dužini od 17 kilometara završit će kod Zavičajnog muzeja u Donjoj Kupčini.

Ideja je da se ovom biciklijadom spoje dva sela s najvećim brojem roda u Zagrebačkoj županiji – Donju Zdenčinu i Donju Kupčinu te vožnjom kroz prekrasne predjele netaknute prirode, uz ornitološki rezervat Crnu Mlaku, podigne svijest o očuvanju prirode i važnosti uspostavljanja suglasja između čovjeka i prirode.

Za sudjelovanje na biciklijadi potrebno se prijaviti putem linka ili na e-mail: tzpisarovina@pisarovina.hr ili pak pozivom na telefon: 099/409-5514. Prijave se primaju do četvrtka, 8. rujna do 12 sati, a za sve sudionike osigurana je majica i platnena vrećica s promotivnim materijalima te je organiziran ručak, besplatan razgled Zavičajnog muzeja Donja Kupčina, besplatno mjerenje šećera u krvi i tlaka i vježbe istezanja pod vodstvom ineziologinje.

Staza je bez uspona i ne zahtijeva posebnu fizičku spremu, a više informacija saznajte OVDJE.