Prigorac preko Golog Vrha do naslova pobjednika jaskanskog malonogometnog Kupa

Prigorac preko Golog Vrha do naslova pobjednika jaskanskog malonogometnog Kupa

U odličnoj organizaciji MNK Goli Vrh, u lijepo popunjenoj novootvorenoj školskoj dvorani u Klinča Selima, odigrano je finale malonogometnog kupa NS Jastrebarsko, u kojem su se sastale momčadi Golog Vrha i Prigorca. Pobjeda rezultatom 3:2 pripala je gostima iz Dragovanščaka.

Sama utakmica bila je izuzetno zanimljiva, u prvom dijelu gosti golovima Boršića i Nimca dolaze do vodstva od 2-0 , da bi se domaćin u drugom dijelu vratio u igru i izjednačio preko Mešića i Crnkovića. Gosti pet minuta prije kraja preko Emerika Obelića dolaze u vodstvo od 3-2 što je u konačnici bilo dovoljno za pobjedu i još jedno osvajanje kupa.

Utakmicu su korektno odsudili Batušić i Priselac, a delegat je bio Šicko kojem je ovo bila zadnja utakmica, kojom se oprostio od obavljanja dužnosti delegata. Zahvalnicu delegatu ŠIcku za dugogodišnji rad u NS Jastrebarsko kao i medalje i pehare finalistima i pobjedniku dodijelili su predsjednik Miljenko Pavlaković te povjerenik za natjecanje Nedjeljko Kozlovac uz asistenciju Klinčaselskih mažoretkinja.