Jaska Vinogradar pobjednik turnira limača u Kupincu

Jaska Vinogradar pobjednik turnira limača u Kupincu

Član 2. ŽNL-Zapad, NK Kupinec, protekle je subote organizirao jednodnevni turni limača koji je okupio sedam momčadi. Turnir koji je odigran na novoizgrađenom terenu s umjetnom travom uz domaćina okupio je najmlađe momčadi Dinamo Okića, Jamnice, Samoborskog Otoka, Jaske Vinogradara, Mladosti (KS) i Rakovog Potoka.

-Hvala svima koji su se odazvali na naš turnir, koji će vjerujem postati tradicija u našem kraju. Dobili smo zahvaljujući Općini sjajne uvjete, koji će vjerujem biti jamac još boljeg i kvalitetnijeg rada, pogotovo s mlađim kategorijama- kazao je ispred organizatora v.d. predsjednika Danijel Škorjanec.

Najviše uspjeha na turniru su imali igrači Jaske Vinogradara koji su osvojili prvo mjesto. Jamnica je bila druga, a treći Dinamo (O).

Uz tri prvoplasirane momčadi nagrađeni su i najbolji pojedinci; igrač Petar Golešić (Jaska Vinogradar), strijelac Dominik Lulić (Jamnica) i vratar Mihael Filipović (Jaska Vinogradar), kojima je nagrade uručio načelnik Klinča Sela Miljenko Vučković.

-Zahvala organizatoru na organizaciji turnira i poticanju mladih na bavljenje sportom. Tko zna možda se među ovim mladim nogometašima kriju i budući reprezentativci- poručio je Vučković.